Een ode aan versheid
Niets overtreft de smaakbeleving van rijpe, verse groenten en fruit. De geur, de kleur, het kraken en knisperen als je een hap neemt – verse producten prikkelen al onze zintuigen. Het is de missie van Sub-Zero om die versheid te verlengen.
Kwaliteit zonder compromis
Om de versheid van voedsel te verlengen, maakt Sub-Zero gebruik van innovatieve technologieën. Zo is al onze koelapparatuur voorzien van luchtzuivering gebaseerd op NASA-technologie en regelt een microprocessor de interne temperatuur tot op één graad nauwkeurig. Vers voedsel heeft koele, vochtige lucht nodig t, terwijl voor bevroren voedsel ijskoude, droge lucht het beste is. Daarom is onze koelapparatuur voorzien van twee volledig gescheiden systemen. Verder is de apparatuur gebouwd en getest op een levensduur van tenminste twintig jaar.
Iconisch design
Sub-Zero weet vorm en functie perfect samen te smelten. De koelapparatuur en wijnbewaarkasten van Sub-Zero staan niet alleen garant voor overheerlijke resultaten, maar zijn ook een sieraad voor de keuken.